logo
RNTV Live

Țurțurii căzuți de pe un imobil au avariat serios o mașină. Vezi de ce nu pot pompierii interveni/ FOTO – VIDEO

Oana Stoica

De mai bine de o oră, pompierii și polițiștii încearcă fără șanse să rezolve o situație inedită. La intersecția dintre străzile Sinăii și Zidari, din Ploiești, țurțurii căzuți de pe acoperișul unui imobil cu două etaje, plus mansardă, au căzut pe o Skoda parcată lângă și i-au spart luneta și parbrizul. Chemați în ajutor, pompierii au constatat că nu pot interveni, deoarece nu este nimeni în imobil, iar dacă ar pune scara să îndepărteze țurțurii, ceștia ar cădea și pe alte mașini, printre care și un Mercedes.

Cum polițiștii nu pot da de proprietarul mașinilor parcate sub streașina plină de țurțuri, întreaga operațiune este blocată. Riscul este însă iminent. Și asta pentru că în orice moment bucățile de gheață se pot desprinde de pe acoperiș.

Și parcă nu era destul, tabloul a fost completat de o altă întâmplare stranie. Toată lumea a încremenit cînd dintr-o curte apropiată s-a auzit un zgomot, porțile s-au deschis și o mașină a ieșit ăn drum. Culmea este că mașina nu avea șofer, iar proprietarii nu sunt nici ei acasă.

GALERIE FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor