logo
RNTV Live

Uimitor! În ţară funcţionează o farmacie care prepară medicamente în propriu laborator, cu plante. Nu o să-ţi vină să crezi de unde sunt procurate plantele

farmacie-faltis-plante-naturale
Mihai Constantinescu

De mai bine de 30 de ani, în Brăila funcţionează o farmacie tradiţională care prepară medicamente în propriu laborator. Medicamentele sunt naturale, acestea fiind preparate din plante culege din grădina din curtea aflată în spatele farmaciei.

Proprietarul farmaciei, Ion Bobaru, este un fost agronom, care s-a convertit ulterior la farmacist, după ce a absolvit Facultatea de Farmacie.

În spatele farmaciei, se găsește o grădină în care Ion Bobaru, cultivă de mai bine de 30 de ani, diverse plante, pe care apoi le folosește în farmacie pentru prepararea unguentelor și alifiilor, toate acestea fiind făcute din ingrediente naturale și fără conservanți.
Vedeta grădinii de plante este un arbore de Gingko Biloba, care este recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale terapeutice.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor