logo
RNTV Live

Uite demisia, nu e demisia! ”Pruna” acră din administrația ploieșteană

dobre tuica telefon (Large)
rnews

Uite demisia, nu e demisia! ”Pruna” acră din administrația ploieșteană.

Prună! Eugen Prună! Nu, nu este vreun James Bond al urbei lui Caragiale.

Vorbim despre un profesoraș, fost(ma rog) SRI-ist, și pe termen mediu, consilier personal al primarului Ploieștiului.

Acea eminență cenușie care trage sforile, dar stă ascuns în umbră și preferă ca oprobriul public să ajungă pe cârca păpușii pe care o manevrează.

După ce a calamitat toate deciziile pe care Dobre le-a promovat, sub girul lui Prună, acum, exact pe tipologia șoarecilor, ”el consigliere”, spală putina.

Elegant, cât de cât!

Iată ce mișelie a mai pus la cale: ”încetarea contractului de consilier, pe perioadă determinată”.

V-ați prins? Omul urmăreștete, ca și până acum, avantaje materiale, pe buzunarul contribuabilului ploieștean.

Manevra a creat rumoare în primărie și chiar a enervat. Dar, iată că au fost și curajoși care îl înfruntă pe Prună.

Viceprimarul Cristian Ganea, care s-a prins și el de manevră, a făcut public acest lucru pe pagina lui de Facebook.

”Dubla măsură a primarului Adrian Dobre nu cunoaște limite! Primarul Ploieștiului demonstrează, încă o dată, dispreț față de banul public. Deși se plânge de lipsa banilor, primarul liberal are grijă de bunăstarea financiară a consilierilor personali. Am întreba public, cum oare se poate ca Eugen Prună, consilierul specialist în secrete publice, să demisioneze (de fapt nu a fost demisie, ci o încetare a contractului cu acordul părților) pe data de 8 iunie și să fie reangajat pe 20 iunie? Interesant este că în cele câteva zile de….așa zisă demisie, consilierul Prună a încasat peste o sută de milioane, banii pentru concediul de odihnă, neefectuat (pe hârtie)….Și asta, în timp ce salariații Primăriei sunt obligați să își efectueze toate zilele de concediu de odihnă, ca nu cumva să aibă de încasat vreun leuț de la bugetul local…. Deci? Cum stă treaba cu demisia domnului Prună? Ne răspundeți public, domnule primar Dobre? ” – a scris Cristian Ganea. 

Citește și : https://portal.republikanews.ro/viceprimarul-ganea-e-foc-si-para-atac-la-dobre-si-pruna-lasati-politica-la-usa-si-hai-sa-ne-ocupam-de-ploiesti/

Foto cu caracter ilustrativ……

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor