logo
RNTV Live

Ultima zi de transferuri pentru ligile inferioare şi juniori

vize frf
Cristian Anghelescu

Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal anunţă cluburile participante în competiţiile Liga 2, Liga 3 şi de juniori că azi, 20 februarie, este ultima zi a perioadei de iarnă pentru transferuri în eşaloanele mai sus menţionate.

În acest sens, reprezentanţii cluburilor sunt aşteptaţi la Departamentul Competiţii până la ora 24 a acestei zile. Reamintim că, într-un an competiţional, un jucător se poate legitima la trei echipe, însă va avea drept de joc doar la două, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv al FRF din 25 ianuarie 2017, în competiţiile organizate de AJF-uri perioada de transferuri se încheie cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2017 pentru competiţiile ce se desfăşoară în sistem play-off/play-out.

Conform aceleiaşi hotărâri, pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii legitimaţi la nivel de AJF începând cu 21 februarie 2017, adică ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF, nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competiţiile organizate de FRF.

sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor