logo
RNTV Live

Ultimul derby din tur pentru Tricolorul LMV

tricolorul-ploiesti
Cristian Anghelescu

Ultimul derby din tur pentru Tricolorul LMV

În cadrul penultimei etape, Tricolorul LMV Ploieşti întâlnește echipa campioană. Partida va avea loc, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău.

Ploieștenii au avut o evoluție foarte bună în acest tur, ei cedând doar în prima etapă, în fața Stelei. Olteanu&Co. au ajuns pe locul secund, după echipa bucureșteană, chiar etapa trecută, diferența dintre ele fiind de doar un punct!

De cealaltă parte, gazdele de la VM Zalău se află pe locul IV.

Atât Volei Municipal Zalău cât şi Tricolorul Ploieşti au jucat, în această săptămână, în Cupa Challenge. Campioana a evoluat în deplasarea la Benfica Lisabona, unde a pierdut cu 1-3, Tricolorul cedând cu 0-3 meciul de la Lausanne.

Declarații înainte de meci

“Meciul de la Zalău este unul foarte dificil. Vom juca împotriva campioanei, care acasă nu a mai pierdut de foarte mult timp. Nu cred că se poate vorbi despre vreo echipă favorită, deoarece acest aspect contează mai puţin. La Ploieşti s-au făcut transferuri importante şi sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Va fi un campionat disputat până la final”, a declarat Sergiu Stancu pentru Sportul Sălăjean.

La rândul său, “căpitanul” Bogdan Olteanu a declarat pentru aceeași sursă:

”Ne așteaptă un meci greu. Întâlnim Volei Municipal Zalău care este campioana României și joacă acasă, în fața propriilor suporteri, iar înaintea acestui joc consider că Zalăul pleacă cu prima șansă! Campionatul din România a crescut în valoare odată cu ridicarea limitei de străini și primele patru echipe se bat la titlu, însă mai sunt două, chiar trei formații care pot încurca socotelile”, a spus Bogdan Olteanu.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor