logo
RNTV Live

Un adolescent din Ploieşti are nevoie de ajutorul tău pentru a trăi

mihai
Mihai Constantinescu

Un adolescent din Ploieşti are nevoie de ajutorul tău pentru a trăi

La vârsta de 14 ani, Mihai ar fi trebui să se bucure de viaţă alături de familie şi prieteni. Din nefericire, soarta i-a pregătit altceva şi peste noapte s-a trezit cu viaţa dată peste cap. A fost diagnosticat cu o boală nemiloasă.

“În urma unor stări de greaţă,vărsături,lipsa de apetit,febră şi scădere în greutate,au început diferite investigaţii medicale în urma cărora Mihai a fost diagnosticat cu o TUMORĂ MALIGNĂ LA FICAT, cu dimensiuni intre 5,9 si 9,1 de centimetri.
Mihai urmează tratamente medicamentoase pentru ameliorarea stării sale.
Sunt multe analizele pe care umează să le faca pentru a afla căror tratamente şi intervenţii va trebui să se supuna pentru a se face bine.
Prin intermediul aceste pagine de facebook dorim să apelăm la umanitatea şi solidaritatea tuturor celor ce pot si doresc sa ajute aceasta familie, care trece printr-o experienţă ce nimeni nu şi-ar dori sa o aiba.
Fiecare dintre noi, din puţinul nostru putem fi alături de Mihai, donând la următoarele coordonate bancare:
CONT IN EURO: RO68INGB0000999908619786
CONT IN LEI: RO65INGB0000999908616154
Titularul ambelor conturi este Doamna Anghelescu Maria Magdalena (mama lui Mihai)

Momentan nu avem o suma fixa pe care trebuie să o strângem, dar cu siguranţă cheltuielile vor fi extrem de costisitoare.
Împreună îi putem da o şansă la o copilărie normală!”, s-a specificat pe pagina de Facebook Împreună pentru Mihai

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor