logo
RNTV Live

Un apropiat al lui Titi Tudor are nevoie de ajutor! O poveste de viață cutremurătoare

Ciprian Radu

Discuțiile cu Titi Tudor sunt directe, pe față, uneori pline de umor, altădată de amărăciune, cum se întâmplă tot mai des în ultima vreme, de când CSM-ul a rămas fără finanțare.

Când am văzut, astăzi, apelul său, am bănuit imediat că este vorba despre clubul municipalității, subiect în două articole publicate luni de Republika News.

De data asta însă, maestrul a venit cu o rugăminte.

Ne-a făcut legătura cu un apropiat al său, a cărui soție trece, de 8 ani, printr-un coșmar care, cu ajutorul cititorilor noștri, ar putea fi alungat.

Floarea Băjenaru are 59 de ani și, de 8 ani, se chinuie cu o tumoare malignă, care i-a distrus pur și simplu partea dreaptă a feței.

În tot acest timp, familia a căutat o soluție de vindecare. Soțul femeii povestește cum a luat la rând toate spitalele și crede că boala a fost declanșată de o lucrare dentară. Inițial, a stagnat în urma ședințelor de radioterapie, dar, după patru ani, s-a manifestat cu mai multă agresivitate, trecând la maxilar și la obrazul drept.

Nimeni, în România, niciun medic nu a putut oferi o garanție că femeia va supraviețui intervenției chirurgicale extrem de complicate.

Speranța a reapărut în 2015, atunci când Floarea Băjenaru a ajuns la clinica Acibadem din București.

Medicii au trimis-o la sediul central din Turcia, acolo unde tratamentul a început să dea rezultate.

Anul acesta, în martie, medicii turci i-au adus familiei Băjenaru vestea mult așteptată.

Intervenția chirurgicală este posibilă și garantează nu doar supraviețuirea, ci și reconstrucția feței!

Oamenii au cheltuit însă uluitor de mult în toți acești ani și resurse mai au foarte puține. Numai pansamentele costă, pe lună, în jur de 500 de lei.

Costul intervenției la clinica Acibadem din Turcia este de aproximativ 40.000 de euro, bani de care familia Băjenaru nu dispune.

Și, pentru că sunt șanse atât de mari ca femeia să ducă o viață normală, să scape de coșmarul prin care trece de opt ani, face apel la oamenii de suflet.

Cei care vor să o ajute pe Floarea Băjenaru pot vira orice sumă în următoarele conturi:

Băjenaru Floarea

RO82BPOS30707033059RON03 pentru lei

RO46BPOS30807033059EUR01 pentru euro

floarea

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor