logo
RNTV Live

Un autocar numit… dorință!

autocar Petrolul
Cristian Anghelescu

Un autocar numit… dorință!

În această seară, pe contul oficial de Facebook al FC Petrolul Ploiești au apărut imagini cu autocarul echipei, proaspăt scos de la colantat.

Adus din Germania la sfârșitul lunii trecute, bolidul de 120.000 de euro a fost cantonat într-un atelier auto, la margine de oraș. Special pentru ca noua grafică, una futuristă și plină de imaginație reprezentând “lupul galben” să fie pusă în aplicare.

Realizare spectaculoasă a autocarului

A rezultat o muncă susținută pe o idee de colantare care a mulțumit conducerea echipei.
Cu Veolia drept siglă posterioară și saltul lupului cuprinzând laterala până la ușa de mijloc, autocarul se prezintă spectaculos! Pozele, realizate doar de la spatele mașinii, evită imaginile in-integrum, poate o eventuală altă surpriză urmând să fie devoalată în scurtă vreme. Adică, se speră, chiar miercuri, zi în care lotul Petrolului pleacă spre cantonamentul de la Brașov.

Așa cum RepublikaNews a prezentat la momentul când vehicolul a fost adus în Ploiești, dotările acestuia sunt spectaculoase. Vorbim despre un autocar de nouă generație, cu 49 de locuri, dotat cu monitoare color, toaletă, bar și chiar o chicinetă folosită pe poste de bucătărie.

O mașină numai bună pentru o echipă nouă, de mare perspectivă! Iar cârcotașii de serviciu au despre ce să bârfească, niciodată aici, la Ploiești, nefiind bine de prima dată! Iar mașina aceasta, colantarea propriu-zisă, este de presupus că are câteva hibe!

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor