logo
RNTV Live

Un bărbat de 87 de ani din Bucureşti, depistat în Câmpina cu o maşină radiată din circulaţie. Probleme grave şi cu un prahovean

razie3
Mihai Constantinescu

Două dosare penale întocmite de polițiștii rutieri prahoveni pentru probleme grave

Un bărbat de 87 de ani din Bucureşti, depistat în Câmpina cu o maşină radiată din circulaţie. Probleme grave şi cu un prahovean.

Se presupune că vârsta vine la pachet şi cu o gândire matură. Au dovedit contrariul doi bărbaţi de 87 şi respectiv 51 de ani care au fost pedepsiţi dur tocmai pentru lipsa lor de gândire matură.

Primul dintrei ei, un bucureştean de 87 de ani a fost depistat de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpinaî. Circula cu maşina din direcţia Bd-ul. Nicolae Bălcescu către str. Oborului, din municipiu. Au descoperit că octogenarul  conducea autovehicul deşi era radiat din circulaţie din luna aprilie a acestui an, de către autorităţile din Germania.

Totodată, în dreptul suportului cu numerele de înmatriculare, erau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare ale județului Vrancea, care aparțineau unui alt tip de autovehicul.

Bucureșteanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiuninor de ,, punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”  și ,,punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Prahovean inconştient

La scurt timp,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, au depistat pe strada Ștrandului din municipiul Ploiești şi pe  conducător auto de 51 de ani . La momentul prezentării documentelor prevăzute de lege, acesta a înmânat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație, eliberată în noiembrie 2018.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatului din comuna Bucov, i-a fost întocmit la sfârșitul anului 2018 dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, fiindu-i reținut permisul de conducere și fără a mai avea acest drept.

Astfel, polițiștii l-au testat pe conducătorul auto, rezultatul aparatului etilotest fiind de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, prahoveanul s-a ales cu un nou dosar penal, de această dată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Ambele cazuri au fost descoperite în date de 16 septembrie a.c.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-casa-din-mizil-arde-generalizat-focul-ameninta-o-locuinta-din-apropiere/?fbclid=IwAR2WCZCWOerA4HY3RXontDOPorZDfM09VQeVYFl9oXVbOlVPNzVawJq9oTg

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/doua-adolescente-din-bucuresti-date-disparute-gasite-de-jandarmii-prahoveni/?fbclid=IwAR3CphAus-H2AmdmMnDrG1_m2U0iUFsW4B_hl_qYfY0V3B0JXZIPrT6ogdY

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-a-oprit-masina-pentru-a-acorda-prioritate-pietonului-si-apoi-neasteptatul-s-a-produs-pietonul-de-urgenta-la-spital/?fbclid=IwAR1uN-MPN3oaBu6cDa-CnxzfWnE6AJ-vm3P8TxRXm0ou3rVGQwA6c38PQfc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor