logo
RNTV Live

Un bărbat din Buşteni a găsit ceva impresionant pe un teren din Buşteni. În ajutor au fost chemaţi pompierii

bombă de aviație
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Buşteni a găsit ceva impresionant pe un teren din Buşteni. În ajutor au fost chemaţi pompierii

Un bărbat a găsit din imtâmplare pe un teren din Buşteni un proiectil neexplodat. Şi-a dat seama imediat de pericol şi a chemat în ajutor pompierii.

Un echipaj pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” s-a deplasat de urgenţă la locul indicat. De aici au ridicat un proiectil exploziv de calibru 130 mm, rămas neexplodat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Specialiştii pirotehnicieni au asanat o suprafaţă de teren de aproximativ 500 metri pătraţi şi au acţionat pentru identificarea, ridicarea, transportul şi depozitarea muniţiei în condiţii de siguranţă, aceasta urmând a fi distrus la o dată ulterioară, anunţă reprezentanţii ISU Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-barbat-este-banuit-ca-si-ar-fi-violat-fiicele-vitrege-copilele-supuse-la-chinuri-groaznice/?fbclid=IwAR3cULQYz4gMybuKM2nenvRwt6DedJKEyNKr1QrDEscjCRVjgnr_Rl3S6lI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor