logo
RNTV Live

Un bărbat din Ploiești a dispărut! L-ai văzut?

bărbat dispărut
Oana Stoica

Un ploieștean a fost dat dispărut

Disperare într-o familie din Ploiești. Rudele unui bărbat de 56 de ani au sesizat dispariția acestuia de la domiciliu.

Marcu Sabin a fost dat dispărut încă de joi, 13 iulie 2017. Familia a intrat în panică după ce bărbatul nu s-a mai întors acasă. Inițial rudele l-au căutat, apoi au sesizat dispariția la 112, o zi mai târziu, pe 14 iulie.

Polițiștii îl caută acum peste tot pe dispărut.

Semnalmentele dispărutului

Marcu Sabin are 56 de ani. Dispărutul are 1,60 m. înălțime, greutate de 90-95 de kg, păr alb, grizonat. Acesta poartă ochelari de vedere cu rama groasă din plastic de culoare închisă. Pensionarul are mersul greoi, puţin aplecat, și are o cicatrice verticală pe pulpa unui picior. Rudele au menționat că nu are dinţi.

Cum îl recunoști pe dispărut

La momentul plecării, Marcu Sabin era îmbrăcat cu pantaloni scurţi bleumarin din tercot, un tricou alb fără inscripţii și purta papuci de casă de culoare albastră, din cauciuc. Dispărutul purta în mână o sacoşă de plastic, de culoare galbenă fără inscripţii.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112

Sursa foto – IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor