logo
RNTV Live

Un bărbat a fost prins după 16 ani de căutări. Este autorul unei tentative de omor / Foto

mascati
Oana Stoica

Unul dintre cei mai căutați fugari din România a fost prins. Poliţia Română a anunţat că urmăritul internațional, Ioan Bolfa, a fost prins și adus în țară.

Bolfa era căutat de 16 ani pentru tentativă de omor, fiind condamnat la 8 ani de închisoare. El a fost prins în Turcia. Ioan Bolfa figura pe lista “Most Wanted”  a Poliției Române.

O escortă formată din polițiști români l-a preluat pe urmăritul internațional, pe 28 aprilie, din Istanbul.

Conform anchetatorilor, la data de 2 iunie 1998, Bolfa l-a agresat cu un obiect contondent pe un alt bărbat, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol. Se întâmpla în județul Cluj. În 2001 el a fost condamnat la executarea a 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Poliţia Română a precizat că bărbatul a fost inclus în mai multe operaţiuni globale de Infra Red ale Interpol de capturare a celor care se sustrag punerii în aplicare a mandatelor internaţionale.

Citete mai mult pe : http://adevarul.ro/news/eveniment/un-barbat-condamnat-tentativa-omor-cautat-16-ani-era-lista-most-wanted-adus-tara-turcia-1_590448b75ab6550cb8a5a746/index.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor