logo
RNTV Live

Un bărbat în toată firea păcălit în ultimul hal de un puşti, în Câmpina

sursă foto Independent.md
Mihai Constantinescu

Un bărbat în toată firea păcălit în ultimul hal de un puşti, în Câmpina

Totul a pornit de la un anunţ de mică publicitate, prin care se anunţa vânzarea unui telefon.

Vânzătorul a fost sunat de un puşti de 15 ani care s-a arătat interesat de cumpărarea lui . Cei doi s-au întâlnit în Câmpina pentru a se face vânzarea. Numai că totul a luat o întorsătură ciudată.

Puştiul i-a luat telefonul şi a verificat dacă e în satre bună de funcţionare. La un moment dat i-a mai spus vânzătotului că nu are la el cei 900 de lei cât trebuia să dea pe el,  dar că mama sa o să vină cu banii imediat ce termină programul de lucru. După ce a verificat telefonul mobil, ar fi fugit cu el într-o stație  de autobuz, de unde ar fi luat un mijloc de transport în comun până în comuna Brebu.

Păgubitul a cerut ajutor poliţiştilor. Aceştia au dat de urma hoţului imediat. A fost identificat în satul Brebu Megieșesc.

Telefonul a fost găsit de poliţişti într-un şanţ, în stare de funcţionare. Puştiul s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-a-ajuns-in-satre-grava-la-spital-in-aceasta-dimineata-fara-a-purta-vreo-vina/?fbclid=IwAR2qtbwkwpPVqgY84iMsRtdz-Bhh2U1pVd97rRRRrxK1Df8SGmIb1_D3SEU

Foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor