logo
RNTV Live

Un bărbat în vârstă de 87 de ani a plecat de acasa. Poliția în caută peste tot

persoana disparauta
rnews

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută un bărbat de 87 de ani, din Ploiești, care a plecat voluntar dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit.

 Bărbatul se numește SECĂREANU GHEORGHE și are 87 de ani. Aceasta a plecat voluntar dintr-o unitate medicală, unde era internat, și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Acesta are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,70 m, greutate de 80 kg,  păr cărunt cu calviție, tuns scurt, faţă ovală, fără semne particulare sau tatuaje.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcat cu cu pantaloni din stofă de culoare închisă, cămașă de culoare gri si era încălțat cu sandale.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor