logo
RNTV Live

Un BMW s-a făcut scrum pe o stradă din Ploieşti. Când au aflat proprietarii că le-a ars maşina/ FOTO

S-au trezit cu maşina făcută scrum/ sursă foto ziarul incomod
Mihai Constantinescu

S-au trezit cu maşina făcută scrum

Un BMW s-a făcut scrum pe o stradă din Ploieşti. Proprietarii autovehicului au afla de nefericitul eveniment de abia de dimineaţă,la câteva ore după ce pompierii au stins flăcările.

Ghinionul s-a ţinut scai de o familie din Ploieşti. Au  rămas fără maşină după ce aceasta a ars chiar în faţa casei. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pe strada Ana Ipătescu din Ploiești, unde ardea maşina, la ora 03.00 dimineaţa, de vecini. De abia câteva ore mai târziu, mai precis la ora 7.00., proprietarii au aflat şi ei că maşina a fost distrusă de un incendiu.

„Mama a parcat mașina în fața porții aseară, mașina nu avea niciun defect. Nu s-a auzit nimic, nimeni nu a știut nimic până dimineață la ora 7:00 când s-a trezit mama și a văzut mașina arsă și deja stinsă. O vecină i-a spus că mașina a fost stinsă de pompieri”, a povestit proprietarul mașinii., a spus pentru ziarulincomod.ro, proprietarul maşinii

În momentul când au intervenit pompierii, maşina era cuprinsă de flăcări în proporţie de 50%. Se manifesta la compartimentul motor, bord si anvelopa stânga faţă. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurt circuit electric.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor