Un brăilean a pretins unei ploieştence 3000 de euro. Vezi pentru ce

Bărbatul bănuit de viol, arestat preventivde poliţişti

A încercat să păcălească o femeie cu 3000 de euro

Un brăilean a pretins unei ploieştence 3000 de euro. Pentru a pune mâna pe bani a pretins că este avocat şi a născocit şi o poveste. Pentru a fi cât mai credibil, i-a spus femeii că este avocatul fiului ei care a făcut un accident rutier grav.

Pentru a-l scăpa de necaz,aceasta trebuia să plătească urgent suma de 3000 de euro. Pentru a fi cât mai convingător, pretinsul avocat ar fi precizat că banii ar fi necesari în vederea despăgubiri victimei accidentului rutier.

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/din-vanator-un-tanar-s-a-trasformat-in-vanat-afla-ce-s-a-intamplat-cu-un-barbat-care-a-vrut-sa-pacaleasca-prin-celebra-metoda-accidentul-oamenii-legii-au-ramas-cu-gura-cascata/

Femeia şi-a dat seama că este ceva necurat la mijloc şi s-a dus glonţ la poliţie şi a povestit totul. Oameniil legii sunt acum pe urmele escrocului. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 36 ani, din municipiul Brăila.

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/prahoveni-pacaliti-prin-metodaaccidentul/

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de trimitere în judecată persoanei în cauză.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...