logo
RNTV Live

Un brăilean a pretins unei ploieştence 3000 de euro. Vezi pentru ce

Cine este bărbatul acuzat că ar fi violat minora din Iordăcheanu
Mihai Constantinescu

A încercat să păcălească o femeie cu 3000 de euro

Un brăilean a pretins unei ploieştence 3000 de euro. Pentru a pune mâna pe bani a pretins că este avocat şi a născocit şi o poveste. Pentru a fi cât mai credibil, i-a spus femeii că este avocatul fiului ei care a făcut un accident rutier grav.

Pentru a-l scăpa de necaz,aceasta trebuia să plătească urgent suma de 3000 de euro. Pentru a fi cât mai convingător, pretinsul avocat ar fi precizat că banii ar fi necesari în vederea despăgubiri victimei accidentului rutier.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/din-vanator-un-tanar-s-a-trasformat-in-vanat-afla-ce-s-a-intamplat-cu-un-barbat-care-a-vrut-sa-pacaleasca-prin-celebra-metoda-accidentul-oamenii-legii-au-ramas-cu-gura-cascata/

Femeia şi-a dat seama că este ceva necurat la mijloc şi s-a dus glonţ la poliţie şi a povestit totul. Oameniil legii sunt acum pe urmele escrocului. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 36 ani, din municipiul Brăila.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahoveni-pacaliti-prin-metodaaccidentul/

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de trimitere în judecată persoanei în cauză.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor