logo
RNTV Live

Un cetăţean ucrainian aflat de 3 zile pe munte este căutat de salvamontiști

439282679_816917967129740_3794159169707901585_n
Constantin Corina

Salvamontiști și agenți de poliție de frontieră participă astăzi într-o operațiune de căutare și salvare a unui cetățean ucrainean cu probleme de sănătate, care se află de trei zile în zona montană a Munților Maramureșului.

Conform informațiilor furnizate de echipa Salvamont Maramureș, aceștia sunt implicați în căutarea unui bărbat în vârstă de 44 de ani, cetățean ucrainean, care se află în Munții Maramureșului de trei zile. Autoritățile române au fost alertate de soția bărbatului, care a apelat numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor în cazul soțului său, care suferă și de probleme medicale.

Echipa Salvamont Maramureș, în colaborare cu un echipaj al Poliției de Frontieră din Poienile de sub Munte, s-a întâlnit în localitatea Repedea și se pregătește să urce în munți pentru a-l căuta pe cetățeanul ucrainean.

Într-un eveniment similar, Salvamont Maramureș a anunțat că au reușit să recupereze doi bărbați, în vârstă de 30 și 31 de ani, care au plecat din Ucraina în data de 16 aprilie și s-au rătăcit în munți. Ambii au fost predați echipajelor Ambulanței și SMURD pentru evaluare medicală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor