logo
RNTV Live

Un deputat prahovean reacționează dur. “PNL este un partid incapabil, condus de oameni slabi”

parlamentari
Daniel

Declarația Ralucăi Turcan din acest weekend i-a înfuriat pe membrii PMP. Aceasta a declarat că Partidul Mișcarea Populară nu a are oameni capabili pentru guvernare. Declarația ei nu a rămas fără replică. Deputatul prahovean Cătălina Bozianu a scris astăzi un mesaj pe rețelele de socializare prin care în taxează pe liberali.

Mesajul integral al Cătălinei Bozianu, deputat PMP

Declarația arogantă a Ralucăi Turcan, potrivit căreia Partidul Mișcarea Populară nu ar avea oameni capabili pentru guvernare și că numai PNL s-ar califica să conducă țara, o descalifică pe colega mea de Parlament.
Îi reamintesc Ralucăi Turcan faptul că PNL, partidul de opoziție cu cel mai mare număr de parlamentari, este incapabil, de doi ani, să propună un proiect de țară, ori un set de măsuri care să-l valideze ca alternativă la PSD. Este un partid condus de oameni slabi, care nu a învins niciodată PSD și care, probabil, nici nu și-au propus acest lucru. Însuși președintele PNL, Ludovic Orban, a denunțat blaturile peneliștilor cu pesediștii, chiar în ședința în care Raluca Turcan și-a exprimat aroganța la adresa PMP.
Cred că Raluca Turcan trebuie să afle că PMP, partid creat de președintele Traian Băsescu (căruia și Raluca Turcan îi datorează o bună parte din cariera sa politică), are un proiect de țară pe care îl aplică deja, chiar din opoziție – Unirea cu Republica Moldova. Și mai cred că Raluca Turcan trebuie să înțeleagă faptul că PSD nu poate fi bătut atât timp că reprezentanții opoziției se manifestă arogant față de colegii lor din aceeași zonă…

Sursa: facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor