logo
RNTV Live

Un director din administrația ploieșteană amenință ziariștii cu bătaia!

Un director din administrația ploieșteană amenință ziariștii cu bătaia!
Ciprian Radu

Un director din administrația ploieșteană amenință ziariștii cu bătaia!

Colegul nostru Fabio Cârstea, realizatorul emisiunii “OnLine Show cu Fabio Cârstea”, a primit amenințări de la un șef din administrația ploieșteană. De la directorul adjunct al SGU Ploiești, Ovidiu Negulescu. 

Negulescu este de părere că ziariștii incomozi trebuie să primească pumni în cap, ca să se potolească.

CITEȘTE și SURSE – EXCLUSIV/ Plângeri penale la SGU Ploiești pentru violare de corespondență

Republika News a scris mai multe articole despre neregulile din cadrul SGU Ploiești. Iar Negulescu se află printre protagoniști.

CITEȘTE și VIDEO/ Un șef din cadrul SGU Ploiești este cercetat penal de poliție. Vezi care sunt acuzațiile

A ținut, iată, să mai apară o dată, de această dată cu amenințări directe, activitatea SGU fiind subiect dezbătut și în emisiunea “OnLIne Show cu Fabio Cârstea”.

Pînă nu vine cineva să vă dea doi pumni în cap, nu vă potoliți! Vă jucați cu imaginea oamenilor. 

Ovidiu Negulescu, director adjunct SGU Ploiești

Pumni în cap pentru ziariștii incomozi

Iată cum a descris colegul nostru întâlnirea cu Ovidiu Negulescu:

“Ajungând, o fugă, pe la sărbătoarea de tradiție a Ploieștiului, Festivalul Turcesc, am dat nas în nas cu directorul adjunct al SGU, Ovidiu Negulescu. După ce ne-am salutat, acesta s-a gândit să deschidă un dialog formal. Cum nu avea rost să aducă vremea în discutie, acum prognozele fiind foarte precise pe telefon, s-a gândit să zică: Auzi, voi tot nu vă potoliți. Până nu vine cineva să vă dea doi pumni în cap, nu vă lasați. Vă jucați cu imaginea oamenilor.

Eu l-am întrebat dacă soarele îl afectează chiar atît de rău și dacă am auzit un fel de amenințare. Răspuns: “Era așa, în general”. E clar că nu făcea referire doar la mine, ci în general, la presa care nu îi ține isonul. Ce mi se pare senzațional este că, fiind căutat de voi, a spus că e plecat din țară. Să îi amintesc că un al subiect al emisiunii mele, înaltul prelat de la Huși, a plecat din țară și acum se pregătește debarcarea lui din funcție? Poate e o chestie de karma, zic!”

Evident, am încercat să-l contactăm pe Ovidiu Negulescu. Directorul adjunct a transmis prin sms că este plecat din țară și că revine luni. 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor