logo
RNTV Live

Un elev înarmat până-n dinţi s-a încuiat în baie şi a ameninţat că dă foc şcolii

sursa foto RTV.net
Mihai Constantinescu

Panică la liceu

Un elev înarmat până-n dinţi s-a încuiat în baie şi a ameninţat că dă foc şcolii.

Un elev a reuşit să creeze o adevărată isterie la un liceu din Corbu. Din primele informaţii se pare că acesta avea asupra sa nu mai puţin de şase cuţite. Nimeni nu ştie cu exactitate ce l-a determinat să le aducă cu el sau pentru ce. Cert este că acesta a ameninţat şi că dă foc şcolii.

“În această dimineaţă, la sosirea microbuzului şcolar la Liceul din comuna Corbu, un elev de clasa a IX-a, dintr-o comună învecinată a intra într-o toaletă unde a ameninţat că dă foc, avea asupra lui, după cum am constatat ulterior, şase cuţite de bucătărie de diferite dimensiuni. În primul rând s-a intervenit pentru a pune copilul în siguranţă, pentru a-l feri de orice vătămare şi atunci s-a discutat cu el şi a fost convins să renunţe la acţiunile agresive, care pot să-i vătămeze pe cei din jur sau pe sine însuşi. Dascălii au fost acolo şi ne-au sprijinit în demersul nostru şi l-am convins să renunţe”, a declarat Gheorghe Filip, pentru AGERPRES.

Se pare că motivul pentru care a pus pe jar un liceu întreg ar fi că este în “imposibilitatea de a se adapta, pe de o parte trecerii dintre şcoala generală şi liceu“. Un alt motiv pentru care adolescentul este debusolat ar putea fi şi problemele din interiorul familiei sale. Părinţii  se află în proces de divorţ.

Elevul a fost transportat la spital pentru consiliere psihologică, pentru îngrijiri medicale şi supraveghere de specialitate.

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor