logo
RNTV Live

Un elev ploieştean, admirat de toţi trecătorii. Cu modul cum s-a dus astăzi la şcoală putea câştiga “Românii au talent”/ Foto

examen
Mihai Constantinescu

Nu este ceva neobişnuit ca dimineaţa, pe străzi, să vezi copii care se îndreaptă spre şcoală. Neobişnuit a fost însă în această dimineaţă, pentru toţi trecătorii, să vadă un adolescent în zona de Nord a oraşului, care se îndrepta spre unitatea de învăţământ într-un mod cu totul neobişnuit.

Foarte relaxat, acesta mergea pe un moniciclu , în timp ce exersa trucuri cu Kendama. Mulţi trecători s-au gândit pe loc că tânărul ar putea fi următorul concurent al oraşului la concursul”Românii au talent”.

Kendama este un joc de îndemânare tradițional japonez. Deși în Japonia jocul kendama este popular de mai bine de 300 de ani, în România a început să fie cunoscut abia de șapte-opt ani, însă prindem teren. Ne-a demonstrat în această dimineaţă  tânărul care executa trucuri tinându-şi perfect echilibrul pe monociclu.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor