logo
RNTV Live

Un HIPERMARKET din Ploieşti lansează un nou trend în materie de modă

Un supermarket din Ploieşti lansează un nou trend în materie de modă/sursă foto Ziar de Cluj
Mihai Constantinescu

Anul acesta se poartă SĂNĂTATEA DE FIER

Un supermarket din Ploieşti lansează un nou trend în materie de modă.

În perioada 18-24 ianuarie la Carrefour Ploieşti se va desfăşura evenimentul Săptămâna Sănătăţii, ocazie cu care toţi cei care vor să fie la modă anul acesta au şansa să înveţe că în 2018 se poartă o SĂNĂTATE DE FIER.

“Săptămâna sănătăţii la Carrefour este o materializare a dorinţei noastre de a fi aproape de clienţii noştri şi de a-i încuraja la un stil de viaţă sănătos prin sport, alimentaţie şi implicit shopping de calitate. Produsele alimentare atent selecţionate reprezintă atuul hipermarketului Carrefour.

Pe lângă activităţile permanente desfăşurate în perioada 18-24 ianuarie, Carrefour Ploieşti a pregătit în data de 20 ianuarie evenimentul “Sănătatea  e la modă”, unde timp de 2 ore  bloggerul Loredana Chelba alături de 4 invitaţi  vor discuta pe teme foarte utile pentru Sănătate, din 4 domenii diferite”, specifică reprezentanţii Carrefour.

Programul evenimentului

La eveniment vor participa mai mulţi specialişti care cunosc toate secretele unei sănătăţi perfecte.

“Orele 12,00 –Interviu Diana Florentina Popa (Dia Nutri Life), medic primar, diabet, nutriţie şi boli metabolice, teme abordare:  “Ce înseamnă de fapt un medic specializat pe nutriţie şi cum să ne luam sfaturile doar de la persoane cu adevărat avizate”

“Linii generale de urmat pentru un stil de viaţă sănătos”

Orele12.30- Interviu antrenor personal  fitness (World Class România)

Tema abordate “Sportul, sănătate pe termen lung”, “Despre cycling”

Orele 13,00-Interviu  Denis Dochioiu, profesor de yoga (Life Yoga Center), „Avantajele pe care le  poate avea yoga asupra sănătăţii noastre fizice şi spirituale.”

„Cum ne educăm respiraţia”

Orele 13,30- Interviu Laura Draghici, Chic Fleurise, Terapie prin arta floristica

Pe tot parcursul evenimentului  o asistentă din cadrul Dentirad Hospital va măsura tensiunea arterială doritorilor”, au mai specificat reprezentanţii Carrefour.

Tombolă eveniment

Cei care vor participa la evenimentele din cadrul Săptămânii Sănătăţii au şansa de a câştiga şi un premiu.

Tremiile oferite sunt:

-1 abonament World Class România, Ploiești

-1 abonament  Life Yoga Center/ 1 lună

-1 şedinţă remodelare corporală LPG, Bluette Salon Ploieţi

-Vouchere servicii de sănătate DENTIRAD HOSPITAL

-1 voucher servicii stomatologie AMI DENT.

Vă invităm în magazin pe toată perioada Săptămânii Sănătăți deoarce în fiecare zi vor exista surprize precum,  tombole, degustări sau alte animații potrivite pentru familia ta.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor