logo
RNTV Live

Un incident tragic s-a petrecut în Cluj-Napoca, unde un băiețel în vârstă de doi ani a căzut de la etaj

img
Constantin Corina

Un copil în vârstă de 2 ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Cluj-Napoca. Mama sa, care este surdo-mută, nu a auzit când băiețelul și sora mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit sâmbătă pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil în vârstă de 2 ani, care a căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Mureșului din municipiu.

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Potrivit primei evaluări, acesta era conștient și cooperant.

Se pare că mama copilului, fiind surdo-mută, nu a auzit când cei mici au deschis geamul camerei în care se jucau. Fetița mai mare a copilului a fost cea care a cerut ajutorul vecinilor, sunând la 112, deoarece mama nu putea vorbi. Căderea băiețelului a fost atenuată de o copertină montată la intrarea în bloc.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor