logo
RNTV Live

Un inspector RASP, acuzaţii grave la adresa Primăriei Ploieşti. Bugetul public, prejudiciat

RASP
Mihai Constantinescu

Primăria Ploieşti, face raportări false?

Un inspector RASP, acuzaţii grave la adresa Primăriei Ploieşti. Bugetul public, prejudiciat.

Acuzaţiile se referă la raportările reprezentanţilor primăriei despre acţiunile de deszăpezire care, susţine inspectorul, sunt false.

Acesta a declarat pentru ziarulincomod.ro că datele puse la dispoziţie de către Primăria Ploieşti,  în ceea ce priveşte tonele de material antiderapant folosite pentru deszăpezire şi combaterea poleiului în oraş, sunt false. Sunt raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuează.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/codul-rutier-modificari-importante-greseli-ce-iti-pot-aduce-interdictia-de-circula-cu-masina/

“Opriți prejudicierea bugetului public! Citesc zilnic în mass-media comunicate de presă emise de către primărie care susține că sute de tone de material antiderapant sunt împrăștiate pe străzi! Eu, care merg zilnic pe teren, vă spun că raportările sunt false! În realitate nu sunt împrăștiate atâtea sute de tone de material antiderapant, iar în ceea ce privește deszăpezirea nu se intră pe toate străzile care apar în hârtii. Sunt raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuează și de suferit are bugetul public care este prejudiciat!”, a transmis inspectorul RASP în mesajul său.

Directorul RASP va face verificări în acest sens.

Raportarea Primăriei Ploieşti

Ultima raportare a Primăriei Ploieşti a fost făcută în 22 ianuarie.

” Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești. Astfel, sâmbătă, 20 ianuarie 2018, în intervalul orar 19.00-07.00, s-a acționat pentru combaterea poleiului. S-au folosit 5 sărărițe cu lamă de capacitate medie, 6 utilaje de capacitate mare și 4 utilaje de capacitate mică,. S-a intervenit pe arterele principale de circulație, poduri și pante, precum și pe o parte din arterele secundare. este vorba despre zone Nord, Malu Roșu, Traiana, Mihai Bravu, Vest I și Vest II, Ienăchiță Văcărescu, Republicii, 9 Mai, Domnișori, Bereasca, B-dul București, Eminescu, Inotești, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018.  S-a administrat în total cantitatea de 180 tone amestec material antiderapant. Totodată, duminică, 21 ianuarie 2018, în intervalul orar  07.00 – 19.00, s-a acționat în activitatea de combatere a poleiului cu 4 utilaje cu sărăriță de capacitate mică prin împrăștierea de material antiderapant pe arterele secundare din municipiul Ploiești, în zonele Bobâlna, Rudului, Inotești, Eminescu, conform Planului de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere, în municipiul Ploiești, în iarna 2017 – 2018. S-a administrat în total cantitatea de aproximativ 4 tone amestec material antiderapant, se arată în comunicat.

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor