logo
RNTV Live

Un medic stomatolog a lăsat un bilet de adio soţiei apoi s-a sinucis:”Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru”

sursă foto Observator.tv
Mihai Constantinescu

Un medic stomatolog a lăsat un bilet de adio soţiei apoi s-a sinucis:”Ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru”

Povestea unui medic stomatolog timişorean şochează. Se pare că acesta şi-a pus capăt zilelor din cauza soţiei care chiar l-ar fi bătut de faţă cu copilul lor. Înainte de a se sinucide acesta a lăsat un mesaj de adio pe Facebook în care explică totul.

Medicul stomatolog Bogdan Chişevescu avea 39 de ani şi un copil de 4 ani. Marţi seara s-a sinucis din cauza problemelor pe care le avea în relaţia cu soţia.

Potrivit Observator.tv, acesta îşi învinovăţeşte soţia că devenea violentă atunci când se certau. Mai mult, stomatologul o acuză pe soţia lui că voia să scape de el, dar să îl folosească în continuare.

“Acum pot spune împăcat că este penibil ce faci de un an de zile, adica încerci să te scapi lent, amiabil, de mine, încât tu să beneficiezi de toate avantajele din partea mea, adică a unui om care te iubeşte şi îşi iubeşte copilul. De ce? Pentru că nu îţi poţi ierta faptul că eşti violentă când îţi pierzi controlul?(…)Ai transformat afirmația mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă baţi în fața copilului nostru și a mamei tale (…)Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător”, a scris Bogdan.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor