logo
RNTV Live

Un mizilean a primit ordin de protecţie provizoriu după ce şi-a terorizat iubita

ordin de protecţie provizoriu sursă foto Ziar de Suceava
Mihai Constantinescu

Ordind de protecție provizoriu și control judiciar pentru 60 de zile față de un tânăr mizilean.

 Un mizilean a primit ordin de protecţie provizoriu după ce şi-a terorizat iubita

Clipe de teroare pentru o femeie din Mizil. Concubinul său de 32 de ani i-a provocat clipe amare iubitei sale, iar acum răspunde în faţa legii. Potrivit IJP Prahova, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mizil efectuează acum cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că persoana bănuită, în seara zilei de 8 iulie, folosind un corp dur, a distrus gardul confecţionat din fier al locuinţei fostei sale concubine, Mai mult, i-a adresat ameninţǎri cu acte de violenţǎ de naturǎ sǎ o alarmeze, totodată tulburând ordinea și liniștea publică.

Față de acesta, a fost emis ordin de protecție provizoriu, iar în data de 14 iulie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de luni, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, cu propunere legală. Cu această ocazie s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videolocul-preferat-de-pierdut-timpul-al-politistilor-locali-ploiesteni-a-fost-descoperit-si-filmat-de-un-ploiestean/?fbclid=IwAR3yyhdRSdh_r-2sOKj-mDHyhLwR4Z7AtV-IODVfgL5kMlDv_YLpszddqG8

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-s-a-redeschis-cea-mai-mare-piscina-cu-acces-gratuit-din-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor