logo
RNTV Live

Un nepot a tăiat nasul şi urechile bunicilor săi după care i-a dat afară în frig. Vezi pentru ce a făcut aşa o cruzime

Mihai Constantinescu

Cruzime fără margini în Olt

Un nepot a tăiat nasul şi urechile bunicilor săi după care i-a dat afară în frig. Vezi pentru ce a făcut aşa o cruzime

Doi bunici au trecut prin clipe de groază după ce nepotul lor i-a mutilat pe viaţă. Le-a tăiat nasul şi urechile, i-a bătut fără milă,  după care i-a obligat să doarmă în frig, în spatele casei.

Bunica bărbatului de 32 de ani a reuşit să se târască într-un final până la poartă unde a cerut ajutorul vecinilor. Cei doi au ajuns în stare gravă la spital.

„Este vorba de două victime agresate, transportate la spital la Craiova. Una dintre ele, respectiv bărbatul este în stare gravă, în comă. Cealaltă are și ea nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, dar nu-i este pusă viața în pericol. A fost agresiune pentru a se sustrage bani din domiciliu’, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt, Anca Anuța, pentru libertatea.ro

Autorul a fost identificat de polițiști și procurori, fiind audiat atât el cât și alți martori, anchetatorii întocmind un dosar de cercetare pentru tentativă de omor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor