logo
RNTV Live

Un nou termen pentru audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță

ghit ok
rnews

Tribunalul Prahova a stabilit un nou termen pentru audierea prin videoconferinţă a fostului deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care DNA Ploieşti a cerut arestarea preventivă a acestuia în speţa în care el este cercetat alături de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi de fiul acestuia din urmă, fostul deputat PSD Vlad Cosma.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, termenul de 15 iunie a fost preschimbat, următorul fiind stabilit pentru data de 22 iunie.

Conform unui comunicat emis pe 31 mai de Ministerul Justiţiei, Tribunalul Prahova a formulat o cerere de audiere prin videoconferinţă a lui Sebastian Ghiţă pentru termenul din 8 iunie. La acel moment, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton, a declarat că autorităţile din Serbia nu au răspuns până la acea dată solicitării formulate de instanţa prahoveană, o nouă adresă urmând a fi transmisă către acestea.

sursa – stiripesurse.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor