logo
RNTV Live

Un nou vestitor al primăverii în Ploieşti: gropile din asfalt. Oraşul arată în multe zone ca după bombardament. Tu unde ai văzut gropi în asfalt?

GROPI
Mihai Constantinescu

În loc să se bucure de venirea primăverii şi să numere ghioceii, ploieştenii numără gropile din asfalt. Unele zone arată dezastruos, aşa cum este şi Şoseaua Vestului. Nimeni nu se aştepta să se confrunte cu o astfel de problemă mai ales că finalizarea lucrărilor s-a realizat în urmă cu mai puţin de un an şi jumătate, printr-un proiect pe fonduri europene. În 2016 denivelările supărătoare din asfalt, apărute în urma unor surpări inexplicabile, au fost plombate. Lucrările realizate atunci nu au ţinut însă cu ploieştenii şi iată că astăzi toţi cei care trec prin această zonă trebuie să dea o adevărată probă de dexteritate de cum să treacă cu bine printre “cratere”.

Dacă şi dumneavoastră aveţi cunoştinţe de zone cu gropi în asfalt, aşteptăm poze şi comentarii pe adresa de facebook Republikanews.

sursa telegrama.ro

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor