logo
RNTV Live

Un om de casă al lui Ghiță, președinte de CA la SGU

SGU în atenţia presei locale şi naţionale
Daniel Costache

Ionut Crețu este noul președinte al Consiliului de Administrație al Societății de Gospodărie Urbană (SGU Ploiești). Vine din interiorul PSD, el fiind membru cu ștate vechi al organizației de tineret.

Ce, poate, mai puțini știu este că tânărul președinte de CA al SGU este un apropiat al lui Sebastian Ghiță. Și, atunci, nu mai suprinde pe nimeni susținerea de care Crețu beneficiază din partea PSD Prahova, atunci când vine vorba de ocuparea de funcții de conducere în administrația ploieșteană. 

Tânărul Crețu este persoana de încredere atunci când vine vorba de coordonarea activităților de campanie. Atât în Prahova, cât și în alte județe.

Nu ar fi nimic anormal până aici, dacă de numele lui nu ar fi legate, potrivit bihoreanul.ro, mai multe activități mai puțin legale, care au avut loc la Oradea.

Bihoreanul.ro  a prezentat, cu referire la campania din 2012, modul în care a funcționat o structură ascunsă a PSD. Mai exact, un centru telefonic de unde mii de orădeni au fost sunați să-l voteze pe Victor Ponta. 

Jurnaliștii site-ul au prezentat pe larg felul în  care alegătorii au fost cadorisiți cu produse nefiscalizate.  Oamenii partidului, printre care și noul șef de CA de la SGU, Ionuț Crețu, i-au înșelat până și pe cei angajați să-i convingă pe alții să aibă încredere în ei.

Cine l-a trimis pe Crețu la Oradea?

Ei bine, conform bihoreanul.ro, Ionuț Crețu a fost trimis la Oradea chiar de patronul său. Nimeni altul decât fostul deputat, Senastian Ghiță. Acesta a înființat un ONG pe care a structurat asemenea call  center-uri în județe unde PSD stătea mai prost.

Toată activitatea era una conspirativă, fără acte și fără ca angajații racolați să fie plătiți legal pentru munca lor, ceea ce ar fi însemnat plăți către bugetul de stat și către cel al asigurărilor sociale.

Despre Ionuț Crețu, una dintre angajatele call center-ului spunea următoarele:

Știam doar că e din Ploiești, nu ne-a spus niciodată cu ce s-a ocupat și se purta execrabil. Urla, țipa  și se lăuda ce chefuri trăgea noaptea prin cluburi.

citește întrega poveste pe www.bihoreanul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor