Un ploieştean, ajuns infirm după un accident rutier, aşteaptă de 9 ani de zile despăgubiri. Explicaţia celui care l-a accidentat este îngrozitoare

despăgubiri. sursa foto Digi24.ro

Un ploieştean, victima nepăsării

Un ploieştean, ajuns infirm după un accident rutier, aşteaptă de 9 ani de zile despăgubiri. Explicaţia celui care l-a accidentat este îngrozitoare.

Se numeşte Adrian Pușca, are 34 de ani şi este din Ploieşti. În urmă cu nouă ani era un bărbat puternic, cu un viitor în faţă. Îşi găsise un servicu bun în Italia. O întâmplare nefastă l-a pironit în scaunul cu rotile şi a ajuns să trăiască din pensia mamei sale.

Totul s-a petrecut într-o zi când s-a întors de la muncă din Italia, într-o scurtă vizită.A avut un accident rutier.

Vezi şi https://www.republikanews.ro/videofoto-doi-pui-de-la-zoo-au-primit-numele-a-doi-politicieni-cunoscuti/

O fost ziua care i-a schimat tot cursul vieţii. Medicii i-au amputat piciorul, iar vinovatul nu i-a plătit nici până în ziua de astăzi despăgubiri pe motiv că nu are bani. Mai mult firma de asigurări a celui vinovat de producerea accidentului nu s-a achitat de obligaţii. Carpatica Asig a intrat în faliment înainte ca dosarul lui Adrian Puşca să fie soluţionat.

Citeşte întreaga poveste AICI

1 COMENTARIU

  1. O minciuna de articol, va rog sa va informati corect înainte sa publicatii altfel de minciunii..domnul a fost despagubit de prima instanta pt valoarea de 60000 de euro pe care i-a cheltuit la aparate..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here