logo
RNTV Live

Un prahovean a dat lovitura vieţii sale cu ideea de afacere pe care a pus-o în aplicare! NU o să-ţi vină să crezi din ce face profit formidabil. Totul a început în balconul apartamentului

bloc-nou
Mihai Constantinescu

Prahoveanul Cristi Tudor a pornit afacerea în urmă cu trei ani, la vârsta de 24 de ani. Nici nu bănuia pe atunci că va da lovitura. Totul a început după ce a văzut o reclamă pe un site din Florida şi a început să facă experimente în balconul apartamentului său. Este vorba de cultivarea de flori comestibile. Cum afacerea a prins, acum prahoveanul se mândreşte cu mai multe sere cu flori comestibile.

Există peste 40 de specii flori care pot fi mâncate. Begoniile sunt acrişoare, lavanda are un gust dulce picant iar gălbeneaua aduce cu piperul aromat.

Pentru deserturi formidabile  se pot folosi de la albăstrele şi gălbenele până la flori de salcâm sau toporaşi. Nutritioniştii ne recomandă să le folosim pe cele amărui la deserturi, pentru a ajuta secreţia de bilă.

Cristi Tudor este horticultor de meserie.

sursa stirileprotv.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor