logo
RNTV Live

Un prahovean a reușit performanța de a transforma “sangele în vin”

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Erika Stoica

Un prahovean a reușit performanța de a transforma “sangele în vin”. Este vorba, evident, de o exagerare, dar nu extrem de mare, dacă este să ne gandim că niciun conducător auto nu ar trebui să fie băut cand se află la volanul autoturismului.

Acesta a fost depistat seara trecută, în jurul orei 22.00, de către polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în stațiune. Au oprit, pentru control, pe strada Stânjeneilor autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, din oraș.

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor