logo
RNTV Live

Un prahovean a scăpat cu viaţă după o intervenţie chirurgicală, dar a fost ucis de neglijenţă personalului medical

sursa foto Prahova Business
Mihai Constantinescu

Ucis de neglijenţă

Un prahovean a scăpat cu viaţă după o intervenţie chirurgicală, dar a fost ucis de neglijenţă personalului medical.

Aceasta este povestea cutremurătoare a unui bărbat de  71 de ani, din Cocorăștii Misli. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale extrem de riscantă pe creier pentru că suferea de tumoră cerebrală.

După două luni de la operaţie, pacientul  făcuse progrese vizibile. Familia însă a fost anunţată pe 4 ianuarie, că acesta a murit.

Membri familiei acuză personalul medical de neglijenţă. Aceştia susţin faptul că decesul ar fi fost provocat după ce bărbatul a fost scăpat, în cap, de pe targă, de angajații spitalului.

Potrivit Observator.tv. aparţinătorii bărbatului au mers la Poliția Municipală Ploiești, unde au depus o plângere, după ce au observat că s-a dispus efectuarea obligatorie a autopsiei ca urmare a căderii de pe targă.

Reprezentanții IJP Prahova au confirmat că în acest caz s-a dispus deschiderea unui dosar penal, urmând ca medicii legiști să se pronunțe în urma unei expertize asupra cauzei exacte a morții pacientului.

Și conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești susține că în acest caz s-a deschis o anchetă internă, potrivit sursei citate.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor