Un prahovean din Băicoi a dat haina preoţească pe cea de pompier. S-a născut pentru a ajuta

A lăsat preoţia pentru a deveni pompier/ sursă foto stirileproprahova.ro

A lăsat preoţia pentru a deveni pompier

Un prahovean din Băicoi a dat haina preoţească pe cea de pompier. S-a născut pentru a ajuta.

Dacă pentru unele persoane alegerea drumului în viaţă este o misiune destul de dificilă pentru Cătălin Calaver a fost uşor. A ştiu de mic copil că s-a născut pentru a-şi ajuta aproapele.

Iată şi motivul pentru care la vârsta de doar 14 ani, adolescentul din Băicoi a plecat la Târgoviște. A făcut seminarul, apoi facultatea de Teologie și masterul. Nu a devenit preot însă ci dascăl, dar nu pentru mult timp.

A simţit că altul este drumul său. În urmă cu 10 ani a ales să salveze semenii din necaz, dar nu sufleţeşte ci în viaţa reală. A devenit pompier.

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/videodupa-mai-bine-de-30-de-ani-localnicii-din-baicoi-scapa-de-noroiul-de-pe-strazi/

Conştient că „o faptă bună este cea mai bună rugăciune!„Cătălin salvează acum vieţi omeneşti.

Potrivit stirileproprahova.ro ,în timpul liber, Cătălin este şi antrenor de fitness la o sală de sport din Ploieşti. A urmat cursurile unei școli de instructori de fitness, apoi s-a specializat și în nutriție. La sală oamenii învaţă de la el să adopte un stil de viaţă sănătos.

Povestea lui Cătălin a apărut ca exemplu într-o renumită revistă dedicată celor care duc o viață bazată pe mișcare și alimentație sănătoasă. Pentru el, fiecare zi se încheie cu bucuria de a fi făcut un bine, mai notează sursa citată.

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...