logo
RNTV Live

Un prahovean a primit o bătaie soră cu moartea după ce a jucat la păcănele suma de cinci lei

păcănele Bătut crunt pentru că a jucat la păcănele suma de 5 lei/ sursa Gândul Info
Mihai Constantinescu

Bătut crunt pentru că a jucat la păcănele suma de 5 lei

Un prahovean a primit o bătaie soră cu moartea după ce a jucat la păcănele suma de cinci lei. S-a întâmplat în week-end, în localitatea Dumbrava, după ce prahoveanul a câştigat la păcănele cu suma de 5 lei.

Cine ar fi crezut că norocul bărbatului se va transforma în cel mai mare ghinion. Se pare că cinci bărbaţi s-au înfuriat la culme pe câştigul nesperat al acestuia şi l-au bătut crunt.

Cei cinci tocmai pierduseră la acelaşi aparat o sumă importantă de bani. Enervaţi la culme pe norocul lui s-au gândit că vor accepta mai uşor pierderea banilor dacă se răzbună pe cel care tocmai a câştigat la păcănele. Aşa că au pus la punct un plan de răzbunare.L-au urmărit şi l-au bătut crunt chiar în apropierea locuinţei.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi au deschis un dosar penal. Totodată, cei cinci bărbaţi implicaţi în bătaie au primit fiecare câte o amendă în valoare de 500 de lei.

Tânărul bătut a refuzat să rămână internat în spital.

Cel mai probabil, după toate cele întâmplate, bărbatul nu va mai călca vrodată printr-o sală de jocuri oricât de norocos s-ar simţi.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor