logo
RNTV Live

Un puşti din Ploieşti, hărţuit sexual de un necunoscut/FOTO

Un puşti din Ploieşti, hărţuit sexual de un necunoscut/FOTO
Mihai Constantinescu

Un puşti din Ploieşti, hărţuit sexual de un necunoscut/FOTO

Un puşti din Ploieşti susţine că a fost hărţuit sexual de un necunoscut prin intermediul unei reţele de socializare. Mama adolescentului, în vârstă de 17 ani, spune că fiul ei a căzut pradă abuzurilor unui bărbat cu care ar fi jucat online “Counter Strike”.

De aici până la hărţire sexuală a fost doar un pas. Din mesajele de pe Facebook se înţelege clar intenţia bărbatului. Îl invită să se întâlnească faţă în faţă, dar minorul refuză. Acesta insistă şi îl invită la un suc. Apoi îi face o oferta şocanţă:îi propune să i dea suma de 50 de lei contra unei partide de sex.

Iată exact mesajele dintre cei doi:

Orice abuz poate fi raportat autorităţilor, fie în mod direct, fie online, chiar sub anonimat, la adresa www.safernet.ro sau la poliţie

Părinţii minorului sunt şocaţi şi spun că se tem pentru fiul lor dar şi pentru alţi tineri. Pe internet oricine poate deveni victimă. Este doar o chestiune de timp.

Aceştia susţin că nu este singurul tânăr abordat de bărbat. Există unele dovezi, susţin aceştia, că a purtat discuţii şi cu un alt utilizator de Facebook. Se pare că i-ar fi mărturisit că nu îi este teamă de consecințe. Din spusele acestuia, datele de pe internet sunt false. Iată şi dovada în acest sens:

Cât despre identitatea bărbatului, se pare că ar fi vorba despre Alexandru Alex Oprea (Alexandru Alex Oprea), poreclit și „Șopârlă”.

Părinţii tânărului susţin că nu vor lăsa lucrurile la întâmplare. Vor face o plângere la poliţie în speranţa că va fi indentificat şi tras la răspundere pentru faptele sale. Se pare că acesta este din Buzău, iar în prezent se află în Anglia.

Dacă şi dumneavoastră aveţi cunoştinţă de astfel de cazuri, anunţaţi de urgenţă poliţia

sursa max-media.ro

sursa foto max-media.ro

foto reprezentativă 7Est

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor