logo
RNTV Live

Un român este suspectat că a comis o crimă şi apoi ar fi mâncat bucăţi din trupul victimei

Mihai Constantinescu

Caz de canibalism în localitatea Sfântul Gheorghe

O crimă oribilă s-a petrecut săptâmăna trecută în judeţul Covasna, localitatea Sfântul Gheorghe. Ancheta demarată de oamenii legii a scos la iveală un lucru greu de imaginat: autorul crimei ar fi mâncat părţi din trupul victimei.

Presupusul autor al crimei este un tânăr de doar 16 ani. Acesta este bănuit că ar fi comis şi un act de canibalism după ce s-a descoperit că din trupul victimei lipsesc mai multe bucăţi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/celebra-cantareata-sanda-ladosi-si-sotul-ei-saltati-de-diicot-intr-un-dosar-de-frauda/

 

Băiatul este consumator de substanțe volatile și și-a recunoscut faptele, notează cei de la Europa FM. A fost arestat şi urmează să fie supus unui examen psihiatric riguros.

Cel care a avut parte de sfârşitul tragic este un bărbat de 21 de ani. Cei doi obişnuiau să petreacă timp într-o zonă unde se adăpostesc oamenii străzii.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor