logo
RNTV Live

Un român, ucis în Londra în noaptea de Revelion în timp ce încerca să-şi apere colegii. Criminalul, prins

sursa foto Aiudeanul Stiri
Mihai Constantinescu

Ucis de Revelion

Un român, ucis în Londra în noaptea de Revelion în timp ce încerca să-şi apere colegii. Criminalul, prins.

Tudor Simionov de 33 de ani lucra în Londra ca bodyguard la un club. În noaptea crimei, un coleg care asigura paza la intrarea în club a fost atacat de mai mulţi bărbaţi care au vrut să intre neinvitaţi la o petrecere privată. Tudor i-a sărit în ajutor şi a murit încercând să-l stingă conflictul. Acesta s–a luptat cu 9 oameni, însă a fost răpus de o lovitură de cuţit aplicată în zona inimii.

Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fost prins. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani. În acest moment se află în custodia poliției, la Londra.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pe român pentru curajul său.

Tânărul era doar din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita lui. Aceasta a declarat, pentru Evning Standard: “Era un om tare bun. Venisem aici şi visam să avem copii împreună.”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-banca-dispare-din-romania-un-milion-de-romani-preluati-o-alta-unitate-bancara/

sursa Observator.tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor