logo
RNTV Live

Un “Schumacher” de Prahova, sancţionat pentru viteza ameţitoarea cu care a circulat prin localitate

rSchumacher de Prahova, adarele
Mihai Constantinescu

Un “Schumacher” de Prahova, sancţionat pentru viteza ameţitoarea cu care a circulat prin localitate

Statisticile din perioada 2013-2017 au demonstrat că viteza excesivă sau neadaptarea la condițiile de trafic și indisciplina pietonilor sunt principalele cauze pentru peste 40% din accidentele rutiere grave produse în România. Eforturile poliţiştilor de a-i pondera pe vitezomani cât şi meditizarea accidentelor grave pare să nu -i sperie prea mult pe şoferi. Dovadă stau şi rezultatele unuia dintre ultimele controale realizate pe şoselele din Prahova.

Spre exemplu, la ultimul control în trafic realizat de polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.325 lei (14 dintre acestea pentru pietoni) și au reținut 13 permise de conducere.

Cu titlu de exemplu, polițiștii au depistat un ploieștean care se deplasa cu viteza peste limita legală, pe DN 1, în localitatea Bărcănești. Radarul TruCam l-a înregistrat pe acest “Schumacher” de Prahova circulând  cu 133 km/h (cu 63 km/h mai mult decât limita prevăzută pe acel tronson de drum).

Acesta a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/exclusiv-video-fotomai-multi-prahoveni-au-trecut-astayi-prin-fata-mortii-la-boldesti/?fbclid=IwAR1rMJBwNUHQiFXT977XR1Xo3u2BRu6jQhWymt7QUL6FlEl105Tc_6NRZso

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor