logo
RNTV Live

Un singur gând, o singură dorință!

tricolorul - zalau avancronica
Cristian Anghelescu

Un singur gând, o singură dorință!

Echipa Tricolorul LMV Ploiești va întâlni mâine, la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești, de la ora 18:00, campioana în exercițiu VM Zalău.

Meciul, ultimul al etapei, va fi și ultimul al sezonului regulat pentru elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu, aceștia disputând în avans partida contând pentru etapa a XXII-a, cu CS Unirea Dej, și câștigând-o cu 3-0.

Cum deja se cunoaște, în meciul tur disputat la Zalău, ploieștenii s-au impus cu 3-1 (25–15, 21-25, 25-20, 25-21), provocând înfrângerea campioanei pe teren propriu după o perioadă de un an şi jumătate de invincibilitate!

Presiunea obiectivului face ca disputa cu sălăjenii să capete o conotație aparte, victoria putând asigura lui Olteanu&Co. garanția locului secund la finalul sezonului regulat. Și șansa de a privi cu încredere partidele din play-off, întrecere care va debuta pe 3 martie și se va încheia pe 28 aprilie.

Partida de mâine va fi arbitrată de Bogdan Stoica (București) și Octavian Diaconiță (Piatra Neamț). Observator din partea FR Volei a fost delegat Constantin Ispas (București).

Declarația lui Sergiu Stancu

În perspectiva jocului de mâine, tehnicianul principal al Tricolorului a oferit câteva elemente pentru această avancronică. Iată ce a spus acesta despre lot, lupta la titlu și meciul cu Zalăul.

“Din păcate, așa cum nu a fost până acum, situația medicală a sportivilor din lot nu este tocmai bună! Avem probleme la echipă și vrem să vedem cum putem să ne descurcăm cu recuperarea. O să iau o decizie chiar înainte de meci, o să văd câți vor fi apți de joc sută la sută! Măcar ca și exemplu, Nikita Stulenkov nu a putut fi folosit în ultimele două partide! Iar mâine vom întâlni campioana en-titre…” a spus coach-ul Tricolorului.

“Ei sunt campionii României și au o echipă foarte bună! Au schimbat antrenorul, au obținut rezultate bune și vor să se apropie de foma care să le permită lupta pentru un loc pe podium! Au jucători cu o vastă experiență în campionatul nostru și, cu siguranță, vor lupta fără menajamente!

M-ați întrebat despre victoria Arcadei la Steaua. Nu sunt prea multe de spus, poate doar că a fost o partidă normală de campionat! Am mai afirmat, consider că nimic nu se va știi până în ultima etapă a play off-ului, la fel ca și anul trecut! Personal, sunt convins că noi vom avea o evoluție din ce în ce mai bună și, totodată, vreau să acumulăm cât mai multe puncte. O să fie un play-off foarte interesant!” a conchis Sergiu Stancu.

Meciurile etapei a XXI-a

Sâmbătă s-au disputat cinci dintre cele șase partide ale etapei a XXI-a. Iată rezultatele înregistrate:

CS Știința Explorări Baia Mare – CSU “UV” Timișoara 3-0 (25-17, 25-17, 25-16)

CS Dinamo București – CS “U” Cluj 3-1 (25-13, 28-30, 25-10, 28-26)

UKRO Baia Mare – CS Unirea Dej 0-3 (14-25, 11-26, 16-25)

CSM București – CSA Steaua București 0-3 (21-25, 26-28, 25-27)

SCM “U” Craiova – CS Arcada Galați 1-3 (26-24, 23-25, 26-28, 23-25)

Tricolorul LMV Ploiești – ACS VM Zălau (se joacă luni, 19.02.2018, ora 18:00)                   CSU “UV” Timișoara – CS Arcada Galați (meci care contează pentru ultima etapă, a XXII-a)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor