logo
RNTV Live

Un șofer beat a făcut ravagii în Ploiești

Șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice
Oana Stoica

S-a urcat beat la volan

Un bărbat de 32 de ani din Ploiești, s-a urcat noaptea trecută beat la volan. Individul conducea un Mercedes și venea cu viteză dinspre Șoseaua Vestului. a vrut să intre cu aceeași viteză pe strada Carol Davila.

Din cauza alcoolului, bărbatul nu a mai putut stăpâni mașina. Așa că a intrat în plin în mașinile parcate pe marginea străzii.

13 dintr-o lovitură

Până să reușească să pună piciorul pe frână, șoferul băut a reușit să avarieze 12 mașini parcate. Asta fără a o pune la socoteală și pe cea pe care o conducea, Mercedesul lui suferind avarii serioase.

”Șoferul a fost legitimat de colegii de la Biroul Rutier Ploiești. Aceștia au stabilit că bărbatul avea o alcolemie de 0,17 alcool în aerul expirat. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și a fost sancționat cu o amendă în sumă de 2175 lei”, ne-a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor