logo
RNTV Live

Un șofer a lovit un copil și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii îl caută pe fugar

IMG-20160809-WA0007
Oana Stoica

Accidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orelor 23. Gabriel Dincă, în vârstă de 13 ani, se afla în vizită la mătușa lui, în localitatea Zalhanaua din comuna Mănești. Mergea pe marginea drumului, în zonă neexistând trotuare, împreună cu vărul lui în vârstă de 17 ani și cu un prieten al acestuia. Băieții mergeau în șir indian când din față a apărut o dubă albă, marca BWM, care circula dinspre Brătășanca spre Mănești, venind dinspre DN72. Șoferul a intrat în grupul de copii și l-a acroșat pe unul dintre ei pe care l-a aruncat în șanț, iar pe Gabriel l-a lovit și târât câțiva metri. În impactul puternic, oglinda dreapta a dubei s-a rupt. Culmea este că șoferul vinovat, deși a văzut copii și a simțit impactul, nu a schițat nici un gest să oprească.

IMG-20160809-WA0006

Copilul de 13 ani a ajuns la spital cu traumatism cranian și cu mai multe leziuni pe corp. Din fericire starea lui este stabilă. Polițiștii îl caută acum pe șoferul fugar. Anchetatorii merg pe mai multe piste, inclusiv că șoferul era băut sau că nu avea permis de conducere. Oricine poate oferi indicii despre șofer sau despre mașina implicată în accident, este rugat să anunțe imediat Poliția.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor