logo
RNTV Live

Un tânăr din Bătrâni s-a ales cu dosar penal după un control de rutină al autovehiculului pe care îl conducea. Ce au găsit poliţiştii în portbagaj?

control Un portbagaj plin de surprize/ sursă foto ziare.com
Mihai Constantinescu

Un portbagaj plin de surprize

Un tânăr din Bătrâni s-a ales cu dosar penal după un control de rutină al autovehiculului pe care îl conducea.

S-a întâmplat în Vălenii de Munte unde oamenii legii l-au oprit pentru control de rutină. Nu mică le-a fost mirarea să constate că bărbatul avea portbagajul plin cu ţigări de contrabandă.

La numărătoare s-a constatat că acesta avea 2540 țigarete (127 pachete țigări), care nu au putut fi justificate prin prezentarea unor documente legale, fapt pentru care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-colier-cu-diamante-si-smaralde-in-valoare-de-20-de-mii-de-euro-furat-de-o-adolescenta-ajutata-de-tata-ei-motivul-este-incredibil/

S-a stabilit că țigaretele provin din Republica Moldova și că au fost introduse în țară cu încălcarea prevederilor legale. Cel mai probail acesta urma să le vândă cumpărătorilor de ocazie la preţuri mai mici ca cele de pe piaţă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/instant-karma-ce-pateste-un-smecher-care-fumeaza-benzinarie-video/

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor