logo
RNTV Live

Un turc a fost prins de jandarmi în timp ce tâlhărea o bătrână. S-a întâmplat în Ploiești/ FOTO

talhar turc (Large) (2)
Oana Stoica

Urmărire ca-n filme seara trecută în Ploiești. Jandarmii au alergat după un individ care tocmai jefuise o pensionară, în plină stradă.

Totul s-a petrecut în cartierul Enăchiță Văcărescu. Un adolescent de 17 ani, de cetățenie turcă, a smuls geanta unei femei de 68 de ani și a furat din ea banii, telefonul și actele.

Din fericire, în apropiere se afla o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Prahova care a auzit strigătele de ajutor ale bătrânei.

Tâlharul a luat-o la fugă cu jandarmii după el. A fost prins, câteva străzi mai încolo, în curtea unui ploieștean unde turcul încerca să se ascundă.

 

Acum adolescentul este cercetat penal pentru tâlhărie și riscă închisoarea. În urma verificărilor s-a stabilit că turcul tâlhar are permis legal de ședere în România.

Sursa:  http://glasulploiestean.ro/exclusiv-talharie-in-ploiesti-cartierul-enachita-vacarescu-talharul-este-un-minor-de-etnie-turca-foto-si-video/

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor