logo
RNTV Live

Unde găsesc ploieştenii haine la modă şi accesibile ca preţ? Sfaturi de la bloggeriţa Loredana Chelba

Loredana Chelba

În zilele noastre Coco Chanel este asociată cu luxul, pe bună dreptate dacă ne gândim la faptul că hainele și bijuteriile din colecțiile Chanel se vând la prețuri exorbitante. Nu a fost dintotdeauna așa deoarece Chanel a fost primul designer care a transmis lumii faptul că moda trebuie să fie accesibilă, pentru toate doamnele. Ironic, nu? Tot ea, a realizat primele bijuterii din materiale semi pretioase care îsî propuneau să înlocuiască materiale foarte scumpe.

Toate femeile își doresc să fie frumoase și să se simtă bine în pielea lor, așa că e important ca acestora să li se pună la dispoziție o paletă de branduri accesibile care să le permită să fie în pas cu moda și să nu le fie afectat prea mult bugetul. Haine în trend pentru toată familia, fără gaură în buget înseamnă…chef de viață.

Sâmbătă, 18 Martie, ploieștenilor li s-a prezentat o altă față a modei, una mai prietenoasă, mai accesibilă, destinată întregii familii, odată cu prezentarea de Modă a Colecției Primăvară-Vară TEX, la Carrefour Ploiești, prezentare pe care am avut onoarea să o prezint. Special pentru evenimentele remarcabile planficate anul acesta ,hipermarketul amintit în parteneriat cu o importantă casă de modă din Ploiești a adus în fața clienților săi și o colecție de rochii de ocazie și rochii de mireasă .

Participanții evenimentului s-au bucurat și s-au distrat alături de îndrăgitul prezentator Sorin Buduleanu care a avut grijă ca evenimentul să fie unul vesel și destins, s-au bucurat de muzică live și demonstrații de dans. Ba mai mult una dintre participantele la eveniment a plecat acasă cu o superbă rochie de seară oferită casa de modă din Ploiești. Colecția prezentată în cadrul acestui concept de eveniment reprezintă o adaptare a trendurilor generale adoptate la nivel internațional, o diversitate de culori, materiale și măsuri, perfecte pentru întreaga familie.

Lansarea colecției a avut câteva momente cheie: lansarea liniei CASUAL (dama, copii și bărbați), a celei SPORT și a celei de pijamale. În timpul prezentării am punctat, de asemenea, ce trebuie să porți în 2017 ca să fii la modă. Scurt și la obiect! Dacă vrei să fii la modă anul acesta, optează pentru:

-Dungi-de toate felurile, verticale, orizontale, mai groase, mai subțiri, alb negru și colorate! -Imprimeuri marinărești- back! Revin în forță hainele cu detalii nautice, piese statement, extrem de elegante. deux pieces-uri, cămăși, clasicele tricouri, dar și cravata tipic marinăreasă.

-One sholder. Da, deși nimeni nu mai credea, topurile și rochiie cu un singur umăr revin în forță.

În ceea ce privește culorile, se poartă rozul aproape în toate nuanțele, în special în combinație cu gri, verdele (varianta de verde crud și prăzuliu), albul(chiar dacă nu e o culoare), bej, maro, olive! Plus khaki is the new black! Se poartă combinațiile îndrăznețe de texture, de ex. Piele+Jeans -se poartă pantalonii evazați -se poartă gecile de blugi în combinații casual sau office -se poartă accesoriile, gen pălării, flori sau curele late sau subțiri, diverse culori Stylingul ținutelor din prezentare a fost realizat de mine alături de echipa organizatorulor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor