logo
RNTV Live

Unde pleacă românii în Vacanţa de Paşte? Ce oferte au pregătit operatorii în turism

pasti-bulgaria-litoral
Raluca Eparu

Pentru vacanţa de Paşte, România rămâne principala destinaţie a turistului român. Cei mai mulţi, spun operatorii din turism, vor să meargă în Transilvania şi Delta Dunării, deşi spun ei există cereri şi pentru extern. Ca de fiecare dată, de sărbători, Valea Prahovei va fi ocupată integral.

„Ţara noastră rămâne preferata turiştilor români pentru vacanţa de Paşte, cu toate că sunt cereri pentru o paletă din în ce mai largă de destinaţii. Le propunem clienţilor noştri sejururi în Delta Dunării sau în Transilvania. Însă, au fost solicitate şi destinaţii noi şi pachete atipice pentru vacanţa de Paşte din acest an, cum ar fi croazierele în Caraibe şi Cuba”, a precizat, pentru MEDIAFAX, director de vânzări TUI Travel Center-Eurolines.

Pachetele turistice în Delta Dunării costă aproximativ 155 de euro de persoană. Asta înseamnă o vacanţă de trei nopţi de cazare în camera dublă, cu demipensiune (mic dejun şi cină), prânz festiv de Paşte şi cină pescărească în ziua de Paşte, cazarea făcându-se în pensiuni sau hoteluri de patru stele.

În continuare, românii preferă litoralul bulgăresc pentru a-şi petrece Paştele, dar şi Grecia, ambele ţări fiind ortodoxe. Astfel, trei nopţi de cazare în regim All Inclusive costă în Bulgaria 146 euro/persoană la un hotel de cinci stele, iar o excursie în Creta, şase nopţi de cazare şi transport cu avionul începe de la 470 de euro/persoană.

Statisticile spun că bugetul mediu alocat acestei sărbători este de 191 de euro de persoană.

citeste in continuare: http://www.mediafax.ro/economic/paste-2017-preturi-intre-700-de-lei-in-delta-dunarii-si-2399-de-euro-in-caraibe-16208047

foto radio craiova.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor