logo
RNTV Live

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu găzduiește cea de-a XVII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești ECOSTUDENT

ecostudent-ucb
Constantin Corina

Evenimentul ECOSTUDENT, realizat sub forma unui format hibrid, are ca scop promovarea și evidențierea rezultatelor cercetării științifice întreprinse de către studenți. Această inițiativă oferă o platformă de interacțiune, încurajând studenții să împărtășească pasiunea lor pentru cercetarea științifică, descoperirile și rezultatele în diverse domenii academice, cu o atenție specială acordată celui economic.

Evenimentul ECOSTUDENT va fi disponibil atât participanților în persoană, cât și celor online, facilitând astfel implicarea studenților din diverse centre universitare. Alături de studenții noștri, vor participa și colegi din alte centre academice prestigioase, printre care se numără Academia de Studii Economice București, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea din Petroșani, precum și elevi de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu.

Date importante:

Perioada de înregistrare a participării este între 5 martie 2024 și 5 aprilie 2024, iar procedura constă în trimiterea rezumatului lucrării, cuprins între aproximativ 150 și 300 de cuvinte. Apoi, pe 15 aprilie 2024, vor fi anunțate lucrările selectate de către comitetul științific pentru prezentarea în cadrul conferinței. Data limită pentru trimiterea lucrării complete, a scrisorii de recomandare și a declarației de participare este 18 aprilie 2024. Programul final al conferinței va fi publicat pe 19 aprilie 2024. Conferința va avea loc la Facultatea de Științe Economice pe 22 aprilie 2024.

AICI TE POTI ÎNSCRIE

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor