logo
RNTV Live

Unui prahovean nu i-a venit să creadă ce a găsit într-o pâine. Putea să se înece cu…

pâine Pâine umplută cu..."cioburi"?/ sursă foto ph-online.ro
Mihai Constantinescu

Pâine umplută cu…”cioburi”?

Unui prahovean nu i-a venit să creadă ce a găsit într-o pâine. Putea să se înece cu un ciob. Este pățania unui prahovean din Mizil care s-a trezit acasă cu o pâine pe care nu ar fi vrut să o cumpere vreodată.

Imediat a făcut publice imaginile pe Facebook, cu mențiunea că nu este prima dată când cumpără de la magazinul cu pricina pâine cu conținut ciudat. De-a lungul timpului, bărbatul a mai descoperit în pâine și agrafe de păr, nasturi sau sfoară. Culmea, acesta consumă de 5 ani același sortiment.

“Lânga celebra piață de legume – fructe din Mizil se afla un magazin în care găsim la vânzare exclusiv produse de panificație. Toate produse la o brutărie aflată într-o localitate lângă Mizil.

De peste 5 ani cumpăr un singur sortiment de pâine de la acest magazin. Au fost situații în care am găsit în interiorul pâinilor cumpărate diverse corpuri străineȘ: sfori de diferite lungimi , nasturi , agrafe de păr (cele obișnuite de culoare neagră ), fâșii de rafie provenite de la saci… Iată ca astăzi ( 03 octombrie 2017 ) am avut surpriza să găsec în interiorul pâinii cumpărate ….ciob de sticlă.

Am postat acest mesaj însoțit de fotografii nu pentru a diminua numărul celor care cumpără de la acest magazin, ci pentru a vă atrage atenția că atunci când mușcați sau mestecați pâine ( ba chiar și alte produse amalgamate ) să fiți mai atenți”,a spus bărbatul pe Facebook .
Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor