logo
RNTV Live

Unul dintre cei mai puternici oameni din România, încarcerat acum la Penitenciarul Ploieşti, a ieşit din greva foamei

Codul Penal, a încercat să-ţi omoare iubita
Mihai Constantinescu

Liviu Luca a renunţat la greva foamei

Unul dintre cei mai puternici oameni din România, încarcerat acum la Penitenciarul Ploieşti, a ieşit din greva foamei.

În urmă cu câţiva ani era unul dintre cei mai puternici oameni din România. Acum acesta este încarcerat la Penitenciarul Ploieşti şi împarte celula cu alţi deţinuţi. În iulie 2016 acesta a fost condamnat  la şase ani închisoare cu executare în dosarul falimentării companiei Petromservice.

Este vorba, despre omul de afaceri Liviu Luca. Acesta a intrat recent  în greva foamei probabil din cauza nemulţumirilor faţă de tratamentul care i-a fost aplicat în timpul unei percheziţii ce a avut loc în celula sa.

Se crede că Liviu Luca a recurs la această formă de protest după ce la sfârşitul săptămânii trecute în celula sa a fost făcută o percheziţie, timpul în care acesta dar şi ceilalţi deţinuţi ar fi fost dezbrăcaţi şi scoşi din celulă  pe un hol de acces. Totul s-ar fi petrecut după ce Liviu Luca s-ar fi plâns de condiţile din detenţie. Imediat după acest episod în celulă a fost făcută  percheziţia respectivă, iar Liviu Luca a protestat intrând în greva foamei, notează Antena 3.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-cunoscut-om-de-afaceri-tinta-unei-razbunari-uluitoare-aruncat-gol-pusca-din-celula-penitenciarului-ploiesti/

Foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor